Ute etter Jämthundvalp?

Vi har ingen kull pågang, men kan anbefale spennende kombinasjon fra linjer vi kjenner godt. Ta kontakt så formidler vi, eller sjekk Flottsjöbergets kennel. Der finnes det valper etter Flottsjöbergets Ebba og Mottibäckens Ibrahimovic.

Ny hund på kennelen.

Vi har fått ny hund på Alaberget. Like spennende hver gang! Denne gangen falt valget på en engelsksetter fra Pei Fang kennel. Pixie er etter Vigdaættas Yra og Storbakkens KS Nixon. Gleder oss til å jobbe med denne fremover.

Alaberget Farta – Norsk Jaktchampion!

Lars har nå vært ute på ei ny jaktprøve, og på ny har Farta hatt en oppvisning i elgskogen. En meget sterk 1 premie og med det Norsk Jaktchampion! Vi gratulerer Farta og Lars så mye, og tusen takk til Lars som har gjort en kjempe jobb med nok en Alaberget hund.

Alaberget Farta – 2 dagers

Lars har vært ute med Alaberget Farta på Norske 2 dagers jaktprøve. Farta gjorde jobben begge dager og gikk til 1 premie begge dager. Gratulerer til Farta og Lars!!

Alaberget Farta – jaktprøve.

Lars har vært ute med Farta på ei jaktprøve. Der fikk Farta vist frem hva hun har og by på, så prøven blir innstilt til en meget sterk 1 premie. Gratulerer så mye til Farta og Lars!

Alaberget Fryd – høsten 2021

Fryd har hatt sin første høst som «første valg» og har taklet ansvaret godt. Nå har vi kun Fryd og Bixi på jaktlaget så dagene blir intensive for begge bikkjer. Fryd har en enorm jaktlyst og er kanskje den raskeste jemthund jeg har hatt. Interessen for annet vilt er stor, så finner hun ikke elg så får det meste i skogen strekt på beina når Fryd er løs. Men heldigvis er elg førstevalget så lukter det elg bytter hun til den store grå. Og når matfar ikke klarer og motstå fristelsen og feller en kronhjort i los så hjelper ikke det på og vise interesse for annet vilt… Men som sagt er heldigvis elgen favoritt så det har blitt bra med elgloser på Fryd. Dessverre har Fryd fått en eier som ikke lenger er ett snikende ullteppe, men en stinkende fyr med for store støvler, hvertfall i følge elgen i Gudbrandsdalen. Men helt håpløst er det ikke blitt enda, så Fryd har fått ragge litt elg.