Alaberget Farta, Fia og Frøken.

Kent Ove og Tone har hentet sin første Alaberget hund Fia. Og tok også med parringsvalpen Farta til Lars Pettersbakken og Frøken til Arild Eidstuen. Alle hadde fra tidligere vært og plukket ut sine valper og da de også bor nære hverandre så ble det full bil oppover. Vi ønsker dere alle lykke til med ny valp! Både Lars og Arild har tidligere kjøpt valp fra Alaberget.
Kent Ove og Tone har hentet sin første Alaberget hund Fia. Og tok også med parringsvalpen Farta til Lars Pettersbakken og Frøken til Arild Eidstuen. Alle hadde fra tidligere vært og plukket ut sine valper og da de også bor nære hverandre så ble det full bil oppover. Vi ønsker dere alle lykke til med ny valp! Både Lars og Arild har tidligere kjøpt valp fra Alaberget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.