Alaberget jakt – takk!

Vi har i helgen hatt en Alaberget jakt. Cash, Buster og Bixi, med eiere og venner samlet oss på torsdag kveld med forventninger, som skulle innfris, og bedre enn vi drømte om. Fantastisk natur,mye elg, storokse, svette, venting og loser. Alt som hører løshundjakt til. Høydepunktet som rører ett jegerhjerte ble når en av mine beste kamerater får skyte i los for en Alaberget hund med selskap datteren på 9 år.
Vi har i helgen hatt en Alaberget jakt. Cash, Buster og Bixi, med eiere og venner samlet oss på torsdag kveld med forventninger, som skulle innfris, og bedre enn vi drømte om. Fantastisk natur, mye elg, storokse, svette, loser og venting. Alt som hører løshundjakt til. Storoksen overlevde, det er helt greit, den bød på spenning og utfordringer. Helgens høydepunkt som rører ett jegerhjerte ble når Jon S får skyte en okse i los for Buster med selskap av Sonja på 9 . Kjære Jon S jeg vet hva dette betydde for deg. Det blikket du fikk av Sonja der inne når oksen lå og en lang dag var over. Det synet og den magiske stemningen jeg møtte da jeg kom med jernhesten, i lyset av bål og halvmånen. Takk til alle som gjorde denne helgen til ett minne for livet.             

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.