Skitt Jakt!

Vi ønsker alle Alaberget hunder skitt jakt og ett ønske om flotte dager i skog og fjell! Hold oss gjerne oppdatert om hvordan hundene fungerer. Mange med kullsøsken som ønsker å vite. Spesielt spennende blir det med årets unghunder kull F. Jeg har kontaktet Norges elghundforbund angående den pågående hundesykdommen. Og deres vurdering til kravet om en utstilling før deltagelse på jaktprøver. Utstillinger er som kjent innstilt mens jaktprøver gjennomføres. Mener da at kravet om utstilling for denne jaktprøve sesongen må fjernes. Det kan ikke være slik at vi ikke får startet årets unghunder på jaktprøver pga manglende utstilling. Hadde selv meldt på Alaberget Fryd på utstilling i Østfold 15. september. Denne ble avlyst og har nå lyst å melde på jaktprøver, men får dessverre ikke pga manglende utstilling. Håper elghundforbundet svarer snarest, har ikke hørt ett pip så langt… Til sammenlikning har Fuglehundforbundet allerede fått endret reglene for årets Norsk derby i NKK så unge hunder ikke taper på hundesykdommen. Håper elghundforbundet snart har løsning på årets prøvesesong.