Alaberget Fryd – høsten 2021

Fryd har hatt sin første høst som «første valg» og har taklet ansvaret godt. Nå har vi kun Fryd og Bixi på jaktlaget så dagene blir intensive for begge bikkjer. Fryd har en enorm jaktlyst og er kanskje den raskeste jemthund jeg har hatt. Interessen for annet vilt er stor, så finner hun ikke elg så får det meste i skogen strekt på beina når Fryd er løs. Men heldigvis er elg førstevalget så lukter det elg bytter hun til den store grå. Og når matfar ikke klarer og motstå fristelsen og feller en kronhjort i los så hjelper ikke det på og vise interesse for annet vilt… Men som sagt er heldigvis elgen favoritt så det har blitt bra med elgloser på Fryd. Dessverre har Fryd fått en eier som ikke lenger er ett snikende ullteppe, men en stinkende fyr med for store støvler, hvertfall i følge elgen i Gudbrandsdalen. Men helt håpløst er det ikke blitt enda, så Fryd har fått ragge litt elg.