E-post: t.tomta@online.no

Tlf: +47 99 24 35 44

Nyheter

Alaberget C-Molly – jaktpremiert!

Theodor har i dag vært ute på jaktprøve med Molly. Dagen startet dårlig med en spring elg som stod ved bilen der dem slapp. Da Molly var tilbake gikk hun bra resten av dagen. Bra søk, fast los og ganglos. Ett stort grattis til Theodor med jaktpremien! Og ett stort takk for att du prioriterer tid til jaktprøver tidlig på høsten.

Alaberget Ergo – bra start på høsten.

Micke har rapportert at Ergo har gått bra under september jakten.

Alaberget Eko – årets første.

Messaging1504806153120

Hans har skutt årets første elg for Eko. Etter stålos og ganglos noen timer kunne endelig Eko få ragge elg. Send oss gjerne oppdateringer på hvordan jakten går, mange med kullsøsken synes det er artig å følge med.

Skitt jakt!

På mandag morgen braker det løs for mange Alaberget hunder når elgjakta starter i Sverige. Vi ønsker dere alle en skitt jakt og lykke til med hundene. Selvsagt kribler det litt for en annen også, men selv så reiser jeg noen dager til Sverige og jakter skogsfugl med vorsteren. Sånn må det bli når man har flere hunderaser. Tidlig høst er fuglejakt, men jeg lover å komme tilbake senere i høst…

Alaberget Exo – SM kval.

Alaberget Exo deltok på SM kvalet til Østsvenske elghundklubb men kom dessverre ikke for elg. Det var ingen bra prøvedag for noen, av 10 startende hunder ble kun 1 hund premiert, med en 3.premie. Sånn kan det gå med jakt og jaktprøver noen ganger. Alaberget kennel ønsker alle kvalifiserte hunder lykke til på SM.

Rypetaksering.

Årets rypetaksering er gjennomført i helgen. Det var bra med fugl og fine kull i områdene vi takserer. Hærlig å være i gang, nå er høsten startet!

Årets rypetaksering er gjennomført i helgen. Det var bra med fugl og fine kull i områdene vi takserer. Hærlig å være i gang, nå er høsten startet!