E-post: t.tomta@online.no

Tlf: +47 99 24 35 44

Nyheter

Alaberget Ellen – tidlig jakt.

Roger Thoresen som var uheldig og fikk sin Alaberget Ellen ihjelkjørt i høst, hadde som kjent en paring med Ellen og sin egen Alaberget A-Tyson i vår. Det ble en liten trøst når uhellet var ute at han i hvert fall rakk ett kull. Og nå har den første valpen i kullet vært ute på sin første jaktprøve, nettopp fylt 10 måneder gammel og gått til en meget sterk 1.premie med høy poeng sum. Både Ellen og Tyson ble jaktpremiert som 1 år gamle. Tidlig jakt – gir tidlig jakt.

Alaberget valper 2018?

Vi planlegger nå ett tredje og siste kull på Alaberget Bixi som ventes å løpe om ikke lenge. Denne gangen ønsker vi å bruke Alaberget Coss som avls hane. Alaberget kull B og C er våre beste kull, Bixi og Coss er de to beste bra disse kull. Begge startet på 4 jaktprøver første høsten 1 år gamle og ble Norsk Jaktchampion med fire strake 1.premier. Har du stor tro på kombinasjonen, brukbart med jakt, bra treningsterreng og garantert stiller på jaktprøver, så gi beskjed om du ønsker valp.

Alaberget Exo – Nordisk Jaktchampion!!

Bert har vært i Finland og startet Exo på en jaktprøve, Exo gjorde som han gjør på jaktprøver og jaget elg dagen ut. Og er med det Nordisk Jaktchampion 2 år gammel. Exo har gått strake veien på sine jaktprøver i Nordiske land under forskjellige områder og biotoper, og har bevist at han takler alle typer terreng. Rett og slett en knall bra elghund! Selvsagt skal Bert også ha en stor takk og enda større del av æren. Ingen hund blir Nordisk Jaktchampion uten en dyktig og interessert eier. Vi gratulerer Bert og Exo så mye!!

Trening trening og trening….

DSC_0142-EFFECTS

Vår egen engelsksetter unghund i stand på fasan.

Alaberget Dina – ny bra jaktprøve.

Per Steinar har vært på ny jaktprøve med Alaberget Dina. Prøva gikk bra og blir innstilt til en 1.premie. Dina er påmeldt 2 dagers prøve. Så med brukbare forhold og muligheter for jaktprøver i januar så kan et jaktchampionat være i boks. Gratulerer til Per Steinar og Dina!

Alaberget Enja – jaktpremiert!!!

Jon Arild har i dag startet Enja på sin første jaktprøve. Prøva gikk bra og Enja er jaktpremiert. Gratulerer så mye til Jon Arild og Enja! Da er alle tispene i kull E jaktpremiert. Ett stort og hjertelig takk til Jon Arild som har prioritert jaktprøve!!